Toon overzicht en prijs

Enkel glas bestellen

Float glas op maat in iedere vorm bestellen

Enkel glas (ook wel float glas genoemd) is glas bestaande uit één enkele glasplaat. Wij bieden float glas in diverse varianten aan. Zo kunt u bij ons draadglas op maat bestellen, maar ook gehard veiligheidsglas of brandwerend veiligheidsglas leveren wij op maat. Enkel glas bestellen gaat heel makkelijk via onze glasconfigurator. Heeft u toch hulp nodig, dan helpen we u graag verder 033 456 23 02. U bent van harte welkom in onze showroom!

Enkel glas (float glas) bestellen met de glasconfigurator:

  • 1. Toepassing
  • 2. Glassoort
  • 3. Vorm
  • 4. Maten
Vensterglas in binnen-/ buitenpuien
Vensterglas in binnen-/ buitenpuien
Interieur-/exterieurbeglazing
Interieur-/exterieurbeglazing


Hulp nodig bij bestellen?

Bel 033-4562302

OverzichtTotaal excl. BTW € 0,00
BTW (21%) € 0,00
Totaal
€ 0,00

Spiegel op maat bestellen

Wilt u een spiegel op maat, geen probleem. Kies voor interieur-/exterieur beglazing en vervolgens voor spiegels. Of u een ronde spiegel op maat wilt of een totaal andere vorm, wij leveren spiegels in de door uw gewenste maat en vorm.

Glasplaat op maat bestellen

Wilt u een glazen tafelblad op maat, een glazen douchewand of draadglas bestellen, dan kan dat in diverse vormen en in uw gewenste formaat. De kosten van een glasplaat op maat hangen af van de door u  opgegeven eigenschappen. Wilt u de glasplaat op maat gebruiken als tafelblad en kiest u voor gehard glas, dan kunt u dit in de gewenste maat en vorm bij ons bestellen. Gebruik onze glasconfigurator om te berekenen wat een glasplaat op maat gaat kosten.

Bestel enkel glas op maat via onze glasconfigurator of kom langs in onze showroom.

Douchewand glas

Bent u op zoek naar een douchewand glas om uw badkamer nog mooier te maken of voor een badkamer renovatie? Wij leveren douchewand glas op maat en op de door u gewenste locatie. Kijk voor de mogelijkheden van douchewand glas op onze pagina met installatieglas.