Leveringsinformatie & verzend-/bezorgkosten

Verzending
Glastotaal.nl levert producten vanuit het magazijn in Amersfoort. Artikelen, die niet op voorraad zijn worden direct vanuit de groothandel geleverd.

We streven ernaar om elke bestelling zo spoedig mogelijk na ontvangst van uw betaling af te leveren. Afhankelijk van de soort bestelling wordt de leverdatum bepaald en per mail aan u bevestigd. Verzending van glasproducten kan alleen plaats vinden binnen Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Aanverwante artikelen worden via POST.NL verstuurd. Indien uw bestelling is opgebouwd uit verschillende producten kan het zijn dat deze niet gelijktijdig bij u worden bezorgd. Bestaat uw bestelling uit losse lange lengtes (glaslatten/profielen etc) of items uit onze koopjeshoek, dan is versturen niet mogelijk tegen het standaard verzendtarief. Eventueel kan hier, in goed overleg, een afspraak over gemaakt worden.

Afhalen
Wanneer u kiest voor de verzendoptie ‘Afhalen’ , kunt u uw bestelling afhalen op een van onze afhaallocaties. U krijgt altijd vooraf bericht als u bestelling gereed is om afgehaald te worden.

Afhaallocatie Amersfoort
Proglass bv/Glastotaal.nl
Basicweg 17
3818 EP AMERSFOORT

Kosten bij afhalen
Er worden standaard geen extra kosten berekend indien u kiest voor de optie “afhalen in Amersfoort”. Alleen bij dubbelglas welke wij van de fabriek aangeleverd krijgen met een langlader of megabok zijn extra kosten verschuldigd. Deze kosten worden achteraf aan uw bestelling toegevoegd.

Verzend-/bezorgkosten enkelglas & aanverwante artikelen
Indien u er voor kiest om uw bestelling te laten versturen, betaald u verzendkosten. Bestaat uw bestelling uit 1 of meerdere glasproducten, dan zijn de verzendkosten €25 exclusief btw. Bestaat uw bestelling enkel uit 1 of meerdere aanverwante artikelen, dan bedragen de verzendkosten € 12 exclusief btw. Is uw bestelling een combinatie van zowel glasproducten als aanverwante artikelen dan hanteren wij het tarief van €25 exclusief btw. Voor lange producten los geleverd zoals kliklijsten, u-profielen en glaslatten e.d. (L >= 1800mm), wordt er ook een tarief van €25 exclusief btw gerekend.

Verzend-/bezorgkosten dubbelglas
De verzend-/bezorgkosten bij dubbelglas zijn sterk afhankelijk van uw bestelling. Het tarief voor een standaard levering met een resteelauto is €25 per bestelling. Indien het gewicht van ten minste een ruit uit uw bestelling meer is dan 50kg, dan wordt uw bestelling op een glasbok geleverd. Indien ten minste 1 maat van uw bestelling groter is dan 2550mm, dan wordt uw bestelling geleverd op een langlader of megabok. Kosten voor een bok, langlader of megabok worden achteraf aan uw bestelling toegevoegd. Prijzen variëren en zijn afhankelijk van de orderomvang.

Alle genoemde verzend-/bezorgkosten gelden voor heel Nederland met als uitzondering de waddeneilanden. Ook in de provincie Zeeland kunnen soms andere tarieven van toepassing zijn voor het leveren van glas. In basis rekent de calculator met de omschreven tarieven. Indien er extra kosten nodig zijn om deze producten in Zeeland te bezorgen zullen wij altijd vooraf contact met u opnemen. Mochten wij op dat moment niet tot overeenstemming kunnen komen, dan kan u de order altijd zonder kosten annuleren.

Handelingskosten 
Glastotaal.nl rekent voor een bestelling van glasproducten handelingskosten. Deze kosten zijn € 15 exclusief btw per bestelling. Deze kosten worden gerekend bij zowel afhalen als bij het versturen van uw bestelling. Op aanverwante artikelen bent u geen handelingskosten verschuldigd.