Leveringsinformatie & verzend-/bezorgkosten

Verzending
Glastotaal.nl levert producten vanuit het magazijn in Amersfoort. Artikelen, die niet op voorraad zijn worden direct vanuit de groothandel geleverd.

We streven ernaar om elke bestelling zo spoedig mogelijk na ontvangst van uw betaling af te leveren. Afhankelijk van de soort bestelling wordt de leverdatum bepaald en per mail aan u bevestigd. Verzending van glasproducten kan alleen plaats vinden binnen Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Aanverwante artikelen worden via POST.NL verstuurd. Indien uw bestelling is opgebouwd uit verschillende producten kan het zijn dat deze niet gelijktijdig bij u worden bezorgd. Bestaat uw bestelling uit losse lange lengtes (glaslatten/profielen etc) of items uit onze koopjeshoek, dan is versturen niet mogelijk tegen het standaard verzendtarief. Eventueel kan hier, in goed overleg, een afspraak over gemaakt worden.

Afhalen
Wanneer u kiest voor de verzendoptie ‘Afhalen’ , kunt u uw bestelling afhalen op een van onze afhaallocaties. U krijgt altijd vooraf bericht als u bestelling gereed is om afgehaald te worden. Let op! niet alle producten kunnen op alle locaties afgehaald worden.

Afhaallocatie Amersfoort (afhalen alle producten mogelijk)
Proglass bv/Glastotaal.nl
Basicweg 17
3818 EP AMERSFOORT

Afhaallocatie Oosterhout (afhalen alle producten behalve isolatieglas en houten glaslatten)
Timmers
Krombaak 8-10
4906 CR  OOSTERHOUT

Kosten bij afhalen
Er worden standaard geen extra kosten berekend indien u kiest voor de optie “afhalen”. Alleen bij glas welke wij van de fabriek aangeleverd krijgen met standaard bok, een langlader of megabok zijn er extra kosten verschuldigd. Deze kosten worden aan het einde van uw bestelling weergegeven. Het gewicht en de afmeting van de door u bestelde ruit(en) bepaald de manier van levering.

Verzend-/bezorgkosten Glas & aanverwante artikelen
Indien u er voor kiest om uw bestelling te laten versturen, betaald u verzendkosten.

Bestaat uw bestelling uit alleen glasartikelen (en geen glas), dan bedragen de bezorgkosten € 15 excl. btw (€ 20 excl. btw voor België).

Bestaat uw bestelling uit 1 of meerdere glasproducten, dan bedragen de verzendkosten € 40 excl. btw

Klein order bezorgtoeslag 

Indien u een order met een orderwaarde < €70 excl. btw laat bezorgen worden er extra kosten in rekening gebracht. Deze kosten zijn € 20 excl. btw

Uitzonderingen (achteraf te verrekenen)

Voor lange producten los geleverd zoals kliklijsten, u-profielen en glaslatten e.d. (L >= 1800mm) zijn afwijkende bezorgkosten verschuldigd.

Alle genoemde verzend-/bezorgkosten gelden voor heel Nederland met als uitzondering de waddeneilanden.

Handelingskosten 
Glastotaal.nl rekent voor een bestelling van glasproducten handelingskosten. Deze kosten zijn € 15 exclusief btw per bestelling. Deze kosten worden gerekend bij zowel afhalen als bij het versturen van uw bestelling. Op aanverwante artikelen bent u geen handelingskosten verschuldigd.