Toon overzicht en prijs

Glas bestellen

Glas op maat bestellenOnline glas bestellen bij GlasTotaal.nl, dé online glashandel, werkt heel eenvoudig met onze glas configurator. Wilt u enkel glas bestellen, dubbel glas bestellen of installatieglas bestellen, maak hieronder uw keuze en doorloop de eenvoudige stappen op glas op maat te bestellen.

Bent u op zoek naar een glazen douchecabine op maat, een spiegel op maat of een hardglazen schuifdeur, doorloop de eenvoudige stappen, kies het gewenste materiaal en afmetingen en bestel uw glasplaat online. Glas in standaard vormen, maar ook op kleur en in speciale vormen.

Bestel glas met de glasconfigurator:

  • Kies een module om de berekening van je keuze te starten

Isolerende beglazing

Enkele beglazing

Installatieglas

Hulp nodig bij bestellen?

Bel 033-4562302

OverzichtTotaal excl. BTW € 0,00
BTW (21%) € 0,00
Totaal
€ 0,00

Glas op maat bestellen

Wij leveren glas in iedere gewenste maat. Wilt u glas op maat bestellen, geef dan de gewenste maten aan in onze configurator. Heeft u hulp nodig bij het plaatsen van uw bestellen, neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder. Bel 033 456 23 02.

Glashandel Amersfoort

Kom langs in onze showroom in Amersfoort. Samen inventariseren we uw wensen en stellen we glas op maat samen. Wij zijn erkend glaszetter en glashandel voor Amersfoort en omstreken.