Inmeten/Montage/Levertijden

Inmeten op locatie

Glastotaal.nl biedt u de inmeet-service, door heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden. U kunt deze service eenvoudig aan uw winkelwagen toevoegen. Wij nemen contact met u op voor een inmeet-afspraak. Als u al een maat hebt opgegeven, dan wordt dit door ons gecheckt en vastgesteld. Hebt u nog geen maten doorgegeven, dan kunnen wij deze voor u bepalen. Daarna wordt uw bestelling pas geproduceerd.

Naast het gemak krijgt u van ons 100% garantie. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling perfect past! Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan zorgt Glastotaal.nl voor een kosteloze herlevering.

Kosten bij inmeten

De afstand van de inmeet-/plaatsingsmonteur tot het inmeet-adres bepaalt de hoogte van inmeet-kosten. Deze kosten kunt u eenvoudig berekenen door het invullen van de juiste gegevens. Wij maken geen onderscheid in inmeet-kosten, of u nu een douchedeur, een aantal isolatieruiten of een tafelblad besteld.

Voordelen

  • 100% pasgarantie en advies op locatie;
  • Maximale zekerheid en gemak;
  • Geen verrassingen achteraf.

Bereken kosten inmeetservice

Montageservice

Bent u zelf niet zo handig en wilt u toch de producten uit onze webshop laten monteren? Maak dan gebruik van onze montageservice. Onze montagedienst plaatst zonder problemen al u bestellingen. Ongeacht of dat nu een keuken achterwand, douchedeur of isolatieruiten betreft.

Kosten bij montage

Het is niet mogelijk om de montageservice via deze webshop in te kopen. U kunt ons altijd even bellen of mailen om een offerte aan te vragen.

Voordelen

  • Extra gemak en volledige ontzorging;
  • 100% nette en correcte montage door vakmannen, die exact weten hoe de installatie uitgevoerd moet worden;
  • Geen verrassingen achteraf.

Levertijden

De levertijd van de door u bestelde producten is afhankelijk van uw bestelling. Indien producten gelijktijdig bezorgd worden zal de levertijd bepaald worden door het product waarbij de levertijd het langst is.

Isolatieglas  2 tot 4 weken, afhankelijk van de bestelde glassoort. 

Enkelglas (float-, extra helder-, satijn-, figuur-, draad-, helder gekleurd glas) 1 tot 2 weken, diverse soorten zijn dezelfde dag af te halen

Gelaagd glas (standaard, geluidswerend, helder gekleurd) 1 tot 2 weken, diverse soorten zijn dezelfde dag af te halen

Gehard glas (standaard, in kleur gecoat)  2 tot 3 weken

Geëmailleerd glas 8 tot 10 weken

Gehard/gelaagd tot 6 weken

Brandwerend glas sterk afhankelijk van de soort

Installatieglas (douchedeuren, enkelwerkende/dubbelwerkende deuren, schuifdeuren) 2 tot 3 weken

Glasartikelen 1 tot 2 weken

Indien voorraadproducten afgehaald kunnen worden, dan kan dat vaak al op de dag van de bestelling.

Zodra wij de leverdatum van uw bestelling definitief hebben kunnen bepalen zullen wij zo spoedig mogelijk met u een afspraak maken voor het bezorg- of afhaalmoment.

Bovengenoemde levertijden zijn een globale inschatting. Wij zijn afhankelijk van de fabrikant die uw bestelling in productie heeft. Het niet behalen van deze genoemde levertijden geeft nooit het recht tot reclamatie van de order.

Speciaal voor u in bestelling genomen artikelen zijn niet te retourneren. Maatwerk bestellingen hebben ook geen mogelijkheid tot retourneren. Op het moment dat de productie van uw bestelling gestart is of deze ingegeven is door de fabrikant is annuleren helaas ook niet meer mogelijk.