Over ons

OVER ONS
Glastotaal.nl is de digitale oplossing voor het bestellen van glas en aanverwante glasproducten. Wij zijn gevestigd in Amersfoort en zijn onderdeel van Proglass bv. In 1903 opgericht als schildersbedrijf (van Slooten schilderwerken Amersfoort b.v.) en in middels uitgegroeid tot een bekende speler op het gebied van glasmontage en -leveringen door het hele land.

ONZE MISSIE
Wij streven er naar om een open en eerlijk digitaal bestelplatform te zijn waarbij u, als particulier of professional  24/7 glasproducten en glasartikelen kan bestellen. Een platform waarbij geschakeld kan worden tussen verschillende glassoorten en kwaliteiten met de daarbij behorende prijs. Geen gestunt maar heldere, duidelijke en vooral eerlijke informatie verstrekken. Dat is waar wij bij glastotaal.nl voor staan!

ONZE VISIE
Glas is een fantastisch product! Altijd strak, netjes en modern. Erg belangrijk dat uw uiteindelijke aanschaf geheel aansluit bij uw wens en behoefte. Misschien zelfs aangevuld met zaken waaraan u vooraf niet had gedacht.